İnşallah unutulmaz.murat karasu yazdı:Muhtemelen seçim sonrasına kaldı.
...:::Mülki İdare Amirlerinin Özlük Hakları:::...
-
- Görevi: Kaymakam
- Görev Yeri: ankara
- Hizmet Bölgesi: Merkez
Zammın geleceği yok İdareciler vakfı ihtiyaç yardımı için müracaat edeyim dedim Haziran’a kadar doluymuş 

-
Var mı bir gelişme arkadaşlar ?
3 torba kanun daha çıktı, bunlara da eklenebilirdi... kimseden de bir ses yok... yattı demek ki...
Ben yine de Cumhurbaşkanının sözünün ve talimatının ortada bırakılacağına inanmıyorum, inanmak istemiyorum. Hayırlısı diyelim.
Hayırlısı inş
-
- Görev Yeri: ankara
- Hizmet Bölgesi: Merkez
Kalmayacaktır diye düşünüyorum ben de 2 sene üst üst verilen sözzeysen yazdı:Ben yine de Cumhurbaşkanının sözünün ve talimatının ortada bırakılacağına inanmıyorum, inanmak istemiyorum. Hayırlısı diyelim.
bir, "maaşlarda düzeltme yapılacak" sezonunun daha sonuna geldik, bir dahaki 10 ocak'ta tekrar geyik çevirmek üzere, hoşçakalın...
-
Hala ilk çıkacak Cumhurbaşkanlığı kararnamesinde yer alacağını düşünüyorum ..
Mart maaşına da yetişmediğine göre konu seçim sonrasına kaldı 10 Ocak 2020 de artık 

-
- Görevi: Vali Yardımcısı
- Dönemi: 92
- İl Sınıfı: 1. Sınıf
- Hizmet Bölgesi: 2. Bölge
3600 ek gösterge Meclis'e geliyor
Seçimlerden önce dile getirilen 3600 ek gösterge konusunda Cumhurbaşkanı net konuştu. Cumhurbaşkanının 'Meclis çalışmaları başlar başlamaz ilk ele alınacak konulardan birisi bu olacak, bunların detayları Meclis'te konuşulur' dediği öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi Türkiye kanadı üyelerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Toplantıda, AB ve ekonomi konuları ele alındı. Toplantıya oldukça geniş bir katılım gerçekleşti.
Toplantıya, bazı bakanlar, TOBB başkanı, sivil toplum kuruluşları, memur ve işçi sendika başkanları, Cumhurbaşkanlığının ekonomi kurmayları olmak üzere geniş bir katılım gerçekleşti.
Toplantıda ele alınan konular başta kıdem tazminatı ile 3600 ek gösterge olmak üzere ekonomiye dair diğer konular yer aldı.
3600 EK GÖSTERGE KONUSU ELE ALINDI
Seçimlerde önce dile getirilen 3600 ek gösterge konusu toplantıda ele alındı. Katılımcılar 3600 ek göstergenin belli bir kesime değil tüm memurlara verilmesi yönünde taleplerini ilettiler. Erdoğan, 'Meclis çalışmaları başlar başlamaz ilk ele alınacak konulardan birisi bu olacak, bunların detayları Meclis'te konuşulur' dedi.
https://www.memurlar.net/haber/823909/3 ... liyor.html
Seçimlerden önce dile getirilen 3600 ek gösterge konusunda Cumhurbaşkanı net konuştu. Cumhurbaşkanının 'Meclis çalışmaları başlar başlamaz ilk ele alınacak konulardan birisi bu olacak, bunların detayları Meclis'te konuşulur' dediği öğrenildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi Türkiye kanadı üyelerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etti. Toplantıda, AB ve ekonomi konuları ele alındı. Toplantıya oldukça geniş bir katılım gerçekleşti.
Toplantıya, bazı bakanlar, TOBB başkanı, sivil toplum kuruluşları, memur ve işçi sendika başkanları, Cumhurbaşkanlığının ekonomi kurmayları olmak üzere geniş bir katılım gerçekleşti.
Toplantıda ele alınan konular başta kıdem tazminatı ile 3600 ek gösterge olmak üzere ekonomiye dair diğer konular yer aldı.
3600 EK GÖSTERGE KONUSU ELE ALINDI
Seçimlerde önce dile getirilen 3600 ek gösterge konusu toplantıda ele alındı. Katılımcılar 3600 ek göstergenin belli bir kesime değil tüm memurlara verilmesi yönünde taleplerini ilettiler. Erdoğan, 'Meclis çalışmaları başlar başlamaz ilk ele alınacak konulardan birisi bu olacak, bunların detayları Meclis'te konuşulur' dedi.
https://www.memurlar.net/haber/823909/3 ... liyor.html
Soru ve sorunlarınız için: admin@miaforum.net
Özlük düzenlemesinin hala gündemde olduğu ve yakın bir zamanda sonuçlanacağını duyan meslektaşlarımız varmış, kimden mi bazı yetkili meslek büyüklerinden..
Somut olarak bakanlık ya da valilerimiz kaynaklı duyumu olan varsa paylaşsın lütfen...
şunun şurasında 2019 sonuna 6 ay kaldı..
Somut olarak bakanlık ya da valilerimiz kaynaklı duyumu olan varsa paylaşsın lütfen...
şunun şurasında 2019 sonuna 6 ay kaldı..

-
- İlçe Sınıfı: 3. Sınıf
- İl Sınıfı: 2. Sınıf
- Hizmet Bölgesi: 4. Bölge
Ancak 3600 ile birlikte çıkabilir. O bile (3600 çıksa da) garanti değil. Tahminimce.
-
Var mı bir duyum veya gelişme?
Yeni yargı paketi var gündemde; kıdeme göre mia maaşlarını hakimlere denkleştiren maddeler de eklense güzel olurdu 

Hani Anadolu’da bir kalabalık içindesindir de soramazsın mevzuyu... yine de dersin....
Ne oldu bizim o iş
Ne oldu bizim o iş

Olmayan mevzu zaten kapanmıştır
-
Kaymakamlar kararnamesinin ardından çalışmaların başlatılacağı ve yakın zamanda özlük haklarının söz verildiği üzere hakim ve savcılara eşitleneceği konusunda sosyal medyada yazılıyordu.
Ben yine de 10 Ocak proğramına kadar ümidimizi muhafaza edelim diyorum, nihayetinde 2019 yılı sonuna söz verildi. Bütçeye de pek yükü olmadığı için olumlu bir gelişme olur inşaallah
Yargı paketini bekleyin, bu kez olacak gibi
Yargı paketi TBMM ye sunuldu. Küçük de olsa umutlanmalı mıyız
:(

-
- Görevi: Vali Yardımcısı
- Dönemi: 92
- İl Sınıfı: 1. Sınıf
- Hizmet Bölgesi: 2. Bölge
Soru ve sorunlarınız için: admin@miaforum.net